Információk a szurkolói egyesületi belépésről


Ezúton tájékoztatunk Benneteket arról, hogy a 2010-2011-es szezonban miért érdemes és hogyan, mikor lehet belépni Szurkolói Egyesületünkbe.

Kedves Szurkolótársak!

A Győri ETO KC vezetősége és a Szurkolói Egyesület elnöksége átbeszélte a következő szezon együttműködési feltételeit, így az alább leírtak már a Club vezetőségével egyeztetett információk.

1. BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

A Szurkolói Egyesület tagsági díja a következő szezonban is 5.000,- Ft lesz. 23 éves kor alatt, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező tagoknak 1.000,- Ft.
Tagjainknak fényképes tagsági igazolványt készítünk, a tagsághoz kapcsolódó kedvezményeket kizárólag ezen igazolvány felmutatásával lehet érvényesíteni. Az idei szezonban 2010. október 31-ig lehet belépni. Kérjük a határidő pontos betartását! Az október 31. után belépők számára a Győri ETO KC nem tud kedvezményeket biztosítani.

Új belépők a cikkhez kapcsolt belépési nyilatkozat_2010 adatlapot teljeskörűen kitöltve 2010. október 31-ig elküldhetik nekünk a fanclub@gyorietokc.hu e-mailcímre egy csatolt igazolványképpel (minimum 480×600 pixel méretű) együtt és ezzel egyidejűleg átutalhatják/vagy készpénzben befizethetik egy MKB bank-fiókban a tagdíjat (közleményben a tag nevét feltüntetve) az Egyesület 10300002-10432177-49020019 számlaszámára. Az elkészült igazolvány átvételekor kérni fogjuk az aláírt nyilatkozatot is.

A 2009-2010-es szezonban igazolvánnyal rendelkező tagjaink a tagdíj fenti bankszámlára történő megfizetésével megújíthatják tagsági viszonyukat. Belépési nyilatkozat kitöltésére abban az esetben van szükség, ha megadott adataikban változás állt be.
Átutaláskor/befizetéskor kérjük közlemény rovatban a név mellett a 2009/2010-es igazolvány számát is beírni.
Részükre a tavalyi fénykép felhasználásával készíttetjük el az új igazolványt.

Belépések/megújítások személyesen is intézhetők.
Elsősorban 2010. augusztus 30. délután a Club által rendezendő szezonnyitó kerti partin, ahol új belépőinknek igény szerint a fényképet is elkészítjük. Kérjük a tagdíj összegét magatokkal hozni.
Az augusztus 13-14-i Szabella-kupa idején is lesz lehetőség a tagságik intézésére, ezzel kapcsolatosan a honlapon tájékoztatást fogunk adni.
A későbbiekben (október 31-ig) a hazai meccsek előtt és után lehet a belépéseket/hosszabbításokat intézni az Emeleti Büfében.

2. TAGSÁGGAL JÁRÓ KEDVEZMÉNYEK

A Club vezetése idén is tiszteletre méltó kedvezményekkel ismeri el az ETO-tábor eddigi támogatását, és jelzi felénk, hogy mekkora hatással lehet a lányok játékára, ha a szurkolótábor mindig mindenhova a csapattal tart.

A tagok kedvezményesen, 9.000,- Ft-ért vehetnek Szurkolói Bérletet a szezonra, mely állóbérletként a kapu mögötti szektorba jogosít belépésre az összes hazai bajnoki és Magyar Kupa-meccsre (kivéve az MK négyes döntőjét). Ez az összeg meccsenkénti jegyárra visszaosztva igen kedvezményes ajánlat a Club részéről.
Amennyiben kértek szurkolói bérletet is, úgy természetesen 9.000,- Ft-tal egészítsétek ki a banki átutalást, befizetést.

A szeptember 8-i ETO-Dunaújváros mérkőzésre már az új bérlettel lehet belépni.
A tavalyi évhez hasonlóan idén sem lesz szurkolói jegy, csak a szurkolói bérlet lesz érvényes a belépésre. Aki nem rendelkezik szurkolói bérlettel, teljesáru belépőt kénytelen vásárolni.
A fényképes bérletek legyártása időt vesz igénybe, ezért kérjük, mindenki időben gondoskodjon belépőjéről.

Azon tagjainkban, akik vagy a fenti szurkolói bérlettel, vagy ülő/álló-bérlettel rendelkeznek a következő kedvezményeket ajánlja fel a Club:
– magyarországi idegenbeli meccsek esetén a Club kedvezményes utazási lehetőséget biztosít,
– külföldi idegenbeli meccsekre a Club kedvezményes belépőjegyet biztosít, ha a hazai mérkőzésre is megvásárolja belépőjét a szurkoló,
– hazai BL-meccsekre kedvezményes szurkolói bérletet vehetnek,
– a szurkolói ajándékboltban minden terméket kedvezményesen vásárolhatnak meg, 10-20 % kedvezménnyel terméktől függően.

Egyúttal tájékoztatunk mindenkit, hogy azokra a mérkőzésekre, ahol a kapott jegyek mennyiségét meghaladó érdeklődés várható, egyesületünk elsősorban az idegenbeli (belföldi és külföldi) mérkőzésekre rendszeresen utazók részére biztosít jegyet. Egyes mérkőzések esetén előfordulhat, hogy közülük sem tudunk mindenkinek jegyet adni.

A tagság nemcsak jogokkal, hanem kötelezettségekkel is jár, tagjaink részéről csakis a sportszerű szurkolás az elfogadható.

Fontos megemlíteni, hogy Egyesületünk nem csak női, hanem férfi kézilabda csapatunk szurkolói bázisa is, a magunk részéről a fiúk meccsein is igyekszünk kint lenni és szurkolni az élvonalba való visszajutásért. Tagjainktól is ezt kérjük.

Várva belépéseteket, jelentkezéseteket,

Sportbaráti üdvözlettel
GYŐRI ETO KÉZILABDA SZURKOLÓK EGYESÜLETÉNEK elnöksége