Javuló játékkal


nagy különbségű győzelem. 

Győri Audi ETO KC – HC Lokomotiva Zagreb 32-16 (15-8)
Győr, 2047 néző. Vezette: Ilieva, Karbeska (észak-macedónok) 
ETO: Toft – Schatzl, Hansen 5/1, Nze Minko 7, Broch 2, Ryu 3, Faluvégi 2.
Cs.: Solberg – Fodor 7, Kristiansen 1, Ogonovszky 3, Blohm 2/1, Győri-Lukács.
Edző: Ambros Martín
Zagreb: Ivancok – Buric 2, Dramac 2, Posavec 2, Dabevska 1, Gichevska 1, Curic.
Cs.: Novosel – Tupek 2/2, Malec, Birtic 3, Petika 2, Kaludjerovic 1, Sedloska, Skaric, Jarak.
Edző: Nenad Sostaric
Kiállítások: 8, illetve 6 perc
Hétméteresek: 6/2, illetve 3/2

A hazaiaknál Oftedal és Gros ezen a mérkőzésen sem került a keretbe, mindössze tizenegy mezőnyjátékossal vágott neki az ETO a találkozónak.
Az első gólra majdnem két percet kellett várni, ekkor Nze Minko volt eredményes. A horvátok egyenlítettek, majd Hansen és Broch lőtt gólt. Hansen, Kristiansen és Blohm is büntetőt hibázott, de a vendégeknek így sem jött össze az egyenlítés. Toft jól védett, az ETO pedig fokozatosan növelte előnyét. Az utolsó négy percet három góllal nyerte a zöld-fehér csapat, így magabiztos előnnyel térhetett pihenőre.
A második játékrész nehezen indult, de a harminchetedik percben már „közte tíz” volt (18-8). Fodor és Nze Minko biztos kézzel lőtte be a helyzeteit, de a félidő közepéig nem nőtt a győri előny. A játékvezetőek elég érdekesen sípolgattak, mindkét edző ellenszenvét kivívták. Az utolsó hét percre a hazaiaknál Ogonovszky érkezett (jöhetett volna előbb is) és az első két lövéséből gólt is szerzett. A hajrában még három győri gól született, így nagyarányú győzelemmel zárult a mérkőzés.