Megyei rangadó jön!


Móvárra látogat az Audi ETO KC. 

Motherson Mosonmagyaróvár – Győri Audi ETO KC
K&H liga 13. forduló.
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna. 2021. február 24. 18:30
Játékvezetők: Paska Dániel, Vastag Sámuel

A tabellán elfoglalt helyezések alapján a forduló mérkőzésének számít a két Győr-Moson-Sopron megyei együttes összecsapása.
A hazaiak nem kis meglepetésre a második helyen állnak, az eddig lejátszott tizenhárom mérkőzésükön egyedül csak az FTC ellen nem sikerült pontot szerezniük. A küzdőképességük dicsérhető, hiszen négy mérkőzésüket is egy góllal nyerték meg. Gyurka János csapatában Simona Szarková 69, Tóth Eszter 64/17, Katona Flóra 57/6 alkalommal volt eredményes.
A vendégek csak tizenegy mérkőzésen vannak túl, de ezeken nem találtak legyőzőre, így pontveszteség nélkül vezetik a bajnokságot. A nagy menetelés első állomásán is szeretnék begyűjteni a két pontot, hogy a jelenlegi előnyüket megtarthassák. Danyi Gábor együttesében Estelle Nze Minko 65/1, Lukács Viktória 57, Veronica Kristiansen 45/11, Stine Bredal Oftedal 44/1 góllal járult hozzá a sikerekhez.
A győriek a szerdai találkozót követően vasárnap Kisvárdán lépnek pályára, majd kedden Békéscsabán folytatják a túrájukat, öt napra rá pedig a Bietigheim vendégeként szerepelnek.