Jó második félidővel


Csoportelső az Audi ETO KC. 

Győri Audi ETO KC – CSKA 31-24 (14-13)
Audi Aréna Győr. Vezette: Ciulei, Stoia (románok)
ETO: Leynaud – Görbicz 3/2, Kristiansen 3, Edwige, Brattset Dale 3, Nze Minko 3, Lukács 7.
Cs.: Solberg, Glauser – Fodor 1, Csekő, Hansen 4, Oftedal 7, Faluvégi.
Edző: Danyi Gábor
CSKA: Sedoykina – Ristovska 2/1, Skorobogatchenko 3, Ilina 4, Heindahl, Vedekhina 4, Gorshkova 3.
Cs.: Masson de Souza, Kaplina – Gorshenina 2, Markova 1, Chigirinova 2, Illarionova 1, Rosengren Jacobsen, Sudakova 2, Rabazulkina.
Edző: Jan Leslie
Kiállítások: 0, illetve 8 perc
Hétméteresek: 3/2, illetve 1/1

Amorim és Puhalák továbbra sem álltak Danyi Gábor rendelkezésére, Anne Mette Hansen pedig ötvenedik Bajnokok Ligája mérkőzésére készülődött. A vendégeknél Mikhaylichenko és Dmitrieva volt a maródiak között. 
Ilina góljával indult a csoportrangadó, majd Görbicz, Lukács és Kristiansen találataival fordított az ETO, időt is kértek a vendégek. Két gyors orosz góllal már döntetlen volt az állás, aztán jött négy gól az egyik, négy gól a második oldalon. A félidő közepén még mindig egál volt (7-7). A következő öt percben rontott és védett lövések jellemezték a meccset, de mindig a vendégeknél volt az előny. A hajrá azonban a győrieké volt, így egygólos vezetéssel térhettek pihenőre.
A második harminc perc orosz gólokkal indult, majd ismét fordított az ETO. 17-16 után jött egy ötgólos hazai széria, ezzel már biztos volt a vezetés. Oftedal, Kristiansen, Lukács és Hansen is jól értékesítette a helyzeteit, a másik oldalon pedig Brattset Dale és Edwige kiváló védőmunkájával akadályozta meg a vendégek gólszerzési lehetőségeit. Hét perccel a vége előtt összejött a „közte tíz” is (28-18), de innen már csak hét gólra tudott felzárkózni a CSKA.

A Győri Audi ETO KC a második félidőben mutatott jó védekezésével magabiztosan nyerte meg az utolsó csoportmérkőzését, ezzel a tabella élén végzett.

A nyolcaddöntőben a német SG BBM Bietigheim lesz a győriek ellenfele.