Tíz-tíz-tíz


de hogyan!? 

Győri Audi ETO KC – Békéscsabai ENK SE 10-0
Audi Aréna Győr. Vezette (volna): Marton Zsófia, Szabó Eszter
ETO: Glauser, Leynaud, Solberg – Görbicz, Csekő, Fodor, Hansen, Amorim, Kristiansen, Oftedal, Nze Minko, Brattset, Edwige, Kurtovic, Kürthi, Lukács.
Edző: Danyi Gábor
Békéscsaba: Mistina, Csizmadia, Szabó D. – Andróczki, Giricz, Vámosi, Bencsik, Török, Iván, Bucsi, Kukely A., Kukely K., Szabó P., Agbaba.
Edző: Vida Gergő

A mérkőzés kezdete előtt tudódott ki, hogy a vendégek egyik játékosán a koronavírus tünetei jelentkeztek, de negatív teszteredményt nem tudott produkálni. A kötelező 75 perc várakozási idő leteltével a vendégcsapat vezetői közölték, hogy nem állnak ki a mérkőzésre. Várhatóan 10-0-s eredménnyel az ETO kapja meg a két bajnoki pontot.
Az MKSZ Versenykiírása szerint a ki nem állásért a Békéscsabának 600.000,- Forintot kell befizetnie a Szövetség számlájára.
Már csak az a kérdés, hogy a rendező csapat költségeit (csarnok bérleti díja, üzemeltetési költségek, biztonsági őrök költsége, büfé személyzetének költsége, takarítás, stb.) ki téríti meg?
És ugye az is nagy kérdés, hogy a mérkőzésre kilátogató szurkolók költségeit (bérlet, belépőjegy, utazási költség) ki viseli.