BL jegy a Kapronca meccsre


Az EHF elképzelései szerint az eddig megszokott módon kezdődik a 2020-21-es Bajnokok Ligája szezon, tehát a sorsolás szerint rendezik a mérkőzéseket.
A Győri Audi ETO KC szeptember 12-én Moszkvában lép pályára, majd szeptember 19-én (szombaton) 16 órai kezdettel a horvát HC Podravka Vegeta együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben.
A Győri Audi ETO KC tájékoztatása szerint a BL mérkőzésekre a szurkolói bérlettel rendelkezők a saját helyükre mérkőzésenként 2.000,- Forintért vásárolhatnak belépőjegyet. Augusztusban a tagsági díjjal és a szurkolói bérlet árával nagyon sokan már rendeztétek az első három BL meccs belépőjének árát, de voltak, akik kivártak. Ők személyesen a 2020. szeptember 8-án megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – Békéscsabai ENK SE bajnoki mérkőzés előtt 16:00-tól 17:40-ig fizethetik ki a jegy árát. Aki esetleg nem ér oda időben, a meccs után is rendezheti a helyszínen. Természetesen utalni is lehet a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete 11737007-20741761 számú számlájára, a közleményben a tag neve mellett (névazonosság esetén beazonosíthatóság végett) a szezonra érvényes szurkolói igazolvány számát kérjük feltüntetni.