Kedden ismét bajnoki forduló lesz


A Békéscsaba érkezik. 

Győri Audi ETO KC – Békéscsabai ENK SE
K&H liga 2. forduló
Audi Aréna Győr, 2020. szeptember 8. 18:00 óra
Játékvezetők: Marton Zsófia, Szabó Eszter

A vendégek kerete a hosszú szünet alatt jelentősen átalakult. Balog Judit Szombathelyre, Kopecz Barbara és Mézes Laura Érdre, Barján Bianka Dunaújvárosba, Dombi Katalin Kisvárdára, Aleksandra Vukajlovic Debrecenbe, Marincsák Nikolett az MTK csapatába, Kovács Anett pedig a FTC együtteséhez igazolt. Mistina Kitty Székesfehérvárról, Iván Emese Egerből, Tena Petika Kisvárdáról érkezett a Viharsarokba. A csabaiakat a DVSC segítette ki igazából, hiszen nem csak edzőt adtak, hanem négy játékos – Borgyos Panna, Szabó Panna, Szabó Dóra és Vámosi Panna – érkezett kölcsönbe. Az első fordulóban Balatonbogláron, az újonc NEKA ellen léptek pályára és meglepetésre tizenegygólos vereséget szenvedtek. 
A hazaiak már a harmadik bajnokijukra készülnek. A múlt héten kedden az Érd ellen tizennyolc, pénteken a Kisvárda ellen tizenhárom góllal győztek a zöld-fehérek. Sajnos csak a gólkülönbségek dicsérhetők, rossz megoldásból, technikai hibából sok volt és a játék is nagyon hiányzott a mérkőzéseken.

Azok a szurkolói bérletesek, akik még nem vették át belépőjüket, 16:30-tól 17:40-ig az Aréna recepciós pultjánál juthatnak hozzá.