A 2020-21-es szezon előtt


Szezonkezdet előtti fontos hírek. 

A félbeszakadt 2019-2020-es szezont követően hamarosan már az új évadban szurkolhatunk kedvenceinknek.
A jelenlegi információk alapján az EHF szeptemberben, az új BL-szezon kezdete előtti héten rendezné meg a Bajnokok Ligája Final Four-t, ráadásul még az is lehetséges, hogy a négyes döntő hetében kellene a negyeddöntőt is lejátszani.
A Bajnokok Ligája teljes lebonyolítása változik. Azt biztosan tudjuk, hogy 2020. július 1-én tartják meg a Bajnokok Ligája 2020-21-es szezonjára a sorsolást, a küzdelem pedig a 2020. szeptember 12-13-i hétvégen kezdődne meg. 
A Magyar Kézilabda Szövetség elnökségének több tagja nyilatkozata alapján ismert, hogy a bajnokság a 2020. szeptember 5-6-i hétvégén kezdődne.
A fentiek szerint összeszedtük a jelenlegi ismereteink alapján fontos információkat:

  1. Miután augusztus 15-ig Magyarországon zárt térben 500 fő felett nem lehet mérkőzést rendezni, és nem ismerjük még a folytatást, egyelőre úgy kell terveznünk, hogy valamennyi felkészülési mérkőzés zártkapus lesz, és a fenti szabály miatt az eddig megszokott nyilvános edzés is elmarad. (Ha bármelyikben lesz változás, vagy pontos adat áll rendelkezésünkre, azonnal megosztjuk Veletek.)
  2. Az eddigi gyakorlat alapján a szurkolói bérletek árát és a tagdíjat sokan személyesen fizették ki, de erre egyelőre nem lesz mód, a bankszámlára történő utalás lehetősége azonban megmarad. 
  3. Akik a Bukarest elleni negyeddöntő belépőjegyének árát rendezték, nekik ez az összeg visszajár. Ahogy a honlapon írtuk, a befizetett 3.500,- Forintot beszámítjuk a tagdíjba, vagy a szurkolói bérlet árába. Nekik majd ennyivel kevesebbet kell fizetniük. Akik úgy döntenek, hogy az új szezonban nem lesznek tagjaink, és nem vásárolnak bérletet, számukra ezt az összeget természetesen visszafizetjük.

Kérünk Mindenkit, hogy a nyár folyamán gondolja át, hogy a következő szezonra meg szeretné újítani tagságát, vásárolna-e bérletet, valamint igényelne-e belépőt a szeptember elején megrendezendő Final Four-ra.
Nem várunk még visszajelzést, csak arra kérünk Benneteket, hogy számoljatok azzal, hogy július és augusztus folyamán kell a tagdíjat (5.000,- Forint), a szurkolói bérletet (várhatóan 20.000,- Forint), és (ha lesz) a szeptemberi Final4 árát (39.990,- Forint) is rendezni, és erre várhatóan nagyon rövid idő lesz!

ÉS MÉG EGY FONTOS KÉRÉS: akinek személyi adataiban változás volt (lakcím, telefonszám, e-mail….) írja meg a megszokott gyorietoksze@gmail.com címre, hogy azt javítani tudjuk, és szükség esetén az elérhetőségetek pontos legyen.