Döntött az EHF is


Szeptemberben lehet a női Final Four. 

Az Európai Kézilabda Szövetség Végrehajtó Bizottsága 2020. április 24-i ülésén döntött a 2019-2020-as szezon további mérkőzéseiről.
A női Bajnokok Ligáját folytatják és továbbra is 2020. szeptember 5-6-án, Budapesten szeretnék megrendezi a négyes döntőt. Arról még nem határoztak, hogy a hátralévő negyeddöntős összecsapások döntenek a résztvevőkről, vagy a két középdöntős csoport első két helyezettje szerepelhet Budapesten. Van egy elképzelésük, miszerint 2020. szeptember 3-án (csütörtökön) Budapesten játszanák le a negyeddöntőket és a győztesek játszhatnának a hétvégén. 
Az EHF a Magyar Kézilabda Szövetséggel közösen időpontot keres egy októberi megrendezésre, amennyiben a vírushelyzet miatt erre lenne szükség.

A férfi Bajnokok Ligájában, ahol még tizenhat csapat várja a folytatást, a nyolcaddöntőket és a negyeddöntőket nem fogják lejátszani, az „A” és a „B” jelű csoport első két helyezettje (Kiel, Veszprém, Barcelona, PSG) lesz a négyes döntő résztvevője. A tervezett időpont: 2020. december 28-29. Helyszín: Köln.

A női és a férfi EHF-kupa, illetve a Challange-kupa további mérkőzéseit törölték.