Veretlenül a csoport élén


A Valcea után a Bucuresti jön. 

Győri Audi ETO KC – SCM Ramnicu Valcea 35-29 (20-15)
Audi Aréna Győr, 5329 néző. Vezette: Simone, Monitillo (olaszok)
ETO: Leynaud – Fodor, Amorim 5, Oftedal 6, Edwige 1, Bulatovic 2, Bódi 4.
Cs.: Kiss – Puhalák 3, Hansen 4, Nze Minko, Kristiansen 3/1, Brattset 3, Kurtovic 2/1, Knedlíková 2, Faluvégi.
Edző: Danyi Gábor
SCM: Batinovic – Lopez Herrero, Da Silva Vieira 3, Liscevic 5, Elghaoui 3, Glibko 4/2, Florica 1.
Cs.: Ciuca, Dumanska – Trifunovic 2, Bacaoanu 1, Norgaard 5/2, Marin, Zamfirescu, Badea 5, Stamin.
Edző: Florentin Pera
Kiállítások: 8, illetve 8 perc
Hétméteresek: 2/2, illetve 5/4

A hazaiak három elhibázott lövéssel kezdték a mérkőzést, eközben a vendégek két gólt lőttek. Kristiansen és Edwige találataival egyenlített az ETO, de először csak a tizenkettedik percben Oftedal góljával vezettek (6-5). A félidő közepén Bódi percei következtek, három szép gólt lőtt, majd Amorim is triplázott, így öt gólra nőtt a zöld-fehérek előnye (21. perc: 14-9). A hazaiak kihagyott helyzeteit rendre góllal fejezte be a Valcea, így két gólra fel is zárkóztak. Ismét nem működött a beálló körüli védekezés. A hajrában már csak győri gól született, így ötgólos hazai előnnyel tértek pihenőre a csapatok.
A második harminc perc elején a győri szélsők – Puhalák és Knedlíková – góljaival nyolcra nőtt a hazaiak előnye, de ezt követően egy hullámvölgy következett és a vendégek éltek a lehetőséggel, három gólra felzárkóztak (51. perc: 27-24). Nze Minko helyett jött is vissza Oftedal! Hansen lövései többször is megtalálták a kapuba vezető utat, a végén pedig Kurtovic is megszerezte első akciógólját.
A tét nélküli mérkőzésen a Győri Audi ETO KC a középdöntőben megszerezte ötödik győzelmét, így a csoport élén végzett. A negyeddöntőben a CSM Bucuresti lesz a győriek ellenfele.