Fontos két pont


Rengeteg volt a hiba. 

SCM Ramnicu Valcea – Győri Audi ETO KC 20-29 (6-10)
Ramnicu Valcea, 2239 néző. Vezette: Merz, Kuttler (németek)
SCM: Batinovic – Norgaard 1, Fernandez Fraga 2, Trifunovic, Da Silva Viera 1, Gonzalez, Lopez Herrero 2.
Cs.: Ciuca, Dumanska – Elghaoui 7, Bacaoanu, Florica 3/1, Glibko 3/2, Zamfirescu, Liscevic 1, Badea. 
Edző: Florentin Pera
ETO: Kiss – Fodor 4, Amorim 5, Oftedal 3/1, Brattset 3, Bulatovic, Knedlíková 1.
Cs.: Leynaud – Puhalák, Hansen 2, Kristiansen 8/3, Nze Minko 1, Edwige, Kurtovic 1, Faluvégi 1, Bódi.
Edző: Danyi Gábor
Kiállítások: 14, illetve 4 perc
Hétméteresek: 4/3, illetve 7/4

Telt ház, köztük kétszáz győri szurkoló előtt kezdődött a Bajnokok Ligája harmadik fordulójának mérkőzése. Az első gólszerzési lehetőség a vendégek előtt adódott, de Kurtovic gyengén lőtt büntetőjét Batinovic fogta. Az ellentámadásból megszerezték a vezetést a románok és az ötödik percben már a harmadik góljukért támadhattak, de nem sikerült az akciójuk. Az első győri gólt Amorim lőtte, majd a kilencedik percben Kristiansen egyenlített (3-3). Nagyon sok hiba volt mindkét csapat játékában, ebből szerencsére a győriek jöttek ki előbb és Trifunovic kiállítását kihasználva két góllal elléptek ellenfelüktől (25. perc: 6-8). A hátralévő öt percben már csak vendégtalálat született, így győri négygólos előnnyel tértek pihenőre a csapatok.
A szünetet követően egy kicsit csökkent a győri hibák száma, de hosszú ideig négy gól körüli különbség volt a két csapat között. A hazaiaknál Elghaoui rendre kapta a jó labdákat – megint nem jött össze a beálló elleni védekezés –, a vendégeknél pedig Kristiansen, Amorim és Fodor volt a főszereplő. A játékrész közepén öt gól volt a győriek előnye (14-19), ezt követően Brattset és Hansen is betalált a román kapuba. Öt perccel a vége előtt Kristiansen góljai után (17-26) már a számoláshoz készülődött a győri tábor, de néhány hiba miatt ez nem jött össze. Az utolsó percben Oftedal büntetőből, Nze Minko pedig indításból lőtt gólt, kialakítva a végeredményt.

A Győri Audi ETO KC egy alacsony színvonalú, sok hibával tűzdelt mérkőzésen szerezte meg a két pontot, ezzel már eldőlt, hogy biztosított helyét a negyeddöntőben.