13/13


Van még min javítani! 

Győri Audi ETO KC – Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia 30-19 (14-10)
Győr, 3812 néző. Vezette: Rontó, Szanyi (borzasztóan gyengén)
ETO: Leynaud – Fodor 1, Hansen 1, Nze Minko 4, Edwige 1, Bulatovic 2, Bódi 1.
Cs.: Kiss – Puhalák 5, Amorim 1, Oftedal 4, Kristiansen 4/1, Brattset 3, Kurtovic 2, Knedlíková 1, Faluvégi.
Edző: Danyi Gábor
DKKA: Csapó – Grosch 3, Szekerczés 1, Sirián 1, Nick, Bouti 1, Kazai 1.
Cs.: Stojak – Triscsuk, Szalai 5, Braun 1, Ferenczy 1, Jovovity 4/3, Mihály 1, Cavlovic, Molnár.
Edző: György László
Kiállítások: 2, illetve 8 perc
Hétméteresek: 1/1, illetve 5/3

A találkozó előtt a világbajnokságon járt győri játékosokat köszöntötte a Győri ETO KC és a Szurkolói Egyesület. Stine Oftedal századik alkalommal lépett pályára zöld-fehér mezben.
A teher nélkül játszó vendégek alakították ki az első helyzetet, Triscsukot csak szabálytalanul tudta megállítani Bódi, a büntetőt Leynaud védte. Az első két gólt a Dunaújváros szerezte, a hazaiak csak a kilencedik percben jutottak először előnyhöz (4-3). Fodor Csenge meglőtte századik bajnoki gólját. A játékrész közepére háromgólos előnyt harcolt ki az ETO, de a vendégek még tudtak faragni hátrányukból (24. perc: 10-9). Oftedal vezérletével növelte a különbséget a győri gárda, magabiztos előnnyel térhettek pihenőre.
A második félidő első perceiben Kiss Éva ott folytatta, ahol csütörtökön, az MTK ellen befejezte, elöl pedig a kevesebb hibának köszönhetően jöttek is a gólok. A 37. percben már kilenc volt a győri előny (19-10). Rövid ideig kiegyenlített volt a játék, de a játékrész közepén számolhatott a győri tábor, 24-14 állt az eredményjelzőn. Ezt követően ismét visszaesett a győriek támadójátéka, de az egyre jobban fáradó vendégek már nem tudtak faragni hátrányukból.

Egyes helyeken ilyen gyenge játékvezetői teljesítménykor ki kell menekíteni a sporikat a meccs végén!
 crying