Hol volt a játék??


Sokaknak nem tetszett a teljesítmény. 

Győri Audi ETO KC – RK Krim Mercator 31-26 (13-13)
Audi Aréna Győr, 5250 néző. Vezette: Konstantin Ershov, Anton Pavliukov (oroszok)
ETO: Kiss – Bódi 2, Bulatovic 2, Amorim 4, Edwige, Nze Minko 4, Fodor 1.
Cs.: Leynaud – Knedlíková 5, Faluvégi, Kurtovic, Oftedal 7/1, Brattset 2, Hansen 2, Puhalák, Görbicz 2/2.
Edző: Danyi Gábor
Krim: Mamic – Kojic 1, Varagic 5, Zabjek 2, Juric 1, Rebicová 4, Baric 4/1.
Cs.: Vojnovic – Vucko, Klemencic 3, van Kreij 3, Snopova 2, Klobucar, Abina, Poljanar Vesligaj, Ljeposa 1.
Edző: Uros Bregar
Kiállítások: 2, illetve 10 perc
Hétméteresek: 5/3, illetve 3/1.

Már a bemelegítésnél látszott, hogy a szlovénok nem feltett kézzel jöttek Győrbe és mindenképpen szeretnék szurkolóikkal feledtetni a két héttel ezelőtti hazai játékukat. Ennek megfelelően kezdtek is. A hazaiak az első emberelőnyükből három gólt lőttek, így meglapozták vezetésüket, ráadásul a vendégek első időkérését követően már öt góllal is vezettek (9. perc: 8-3). Ezt követően azonban Mamic kapus lehúzta a rolót, a győriek minden lövésüket elhibázták, így nagy meglepetésre a 22. percben már a Krim vezetett (8-9). Az ETO tizennégy perc gólcsend után a 23. percben lőtt ismét gólt, de a kihagyott helyzeteinek köszönhetően nem tudta előnnyel befejezni a félidőt.
A második játékrészben hat perc alatt három góllal (19-16) meglépett a zöld-fehér gárda, de a Ljubljana tapadt ellenfelére, többször egy gólra zárkóztak, de az egyenlítés már nem jött össze. Oftedal és Knedlíková vette hátára a győrieket, akik nagy küzdelemben, nem szép és nem jó játékkal legyőzték a szlovén bajnokot.

A meccs alatt és után felmerült, hogy miért is nem sikerült tizennégy percig gólt lőni, miért nem sikerült a beálló elleni védekezés, miért volt nagyon gyenge a szélsőjáték (kivéve Knedlíková), miért volt annyi pontatlan lövés???