Épül a csapat??


Továbbra is rengeteg a hiba. 

Alba Fehérvár KC – Győri Audi ETO KC 22-28 (9-13)
Székesfehérvár, 800 néző. Vezette: Hantos, Rózsahegyi (nagyon sok hibával!!)
FKC: Attingré 1 – Zazai 2, Rózsás, Walfisch 5/1, Boldizsár 1, Mendy 7/2, Pelczéder 2.
Cs.: Mistina, Györkös – Moustogianni, Piller, Töpfner 1, Szarka 1, Dubán, Gerháth 1, Besszer, Piller.
Edző: Deli Rita
ETO: Leynaud 1 – Bódi, Nze Minko 7, Oftedal 5/1, Brattset 4, Hansen 5/1, Fodor 2.
Cs.: Kiss, Németh – Faluvégi 2, Bulatovic, Farkas, Edwige 2, Kristiansen, Puhalák, Görbicz.
Edző: Danyi Gábor
Kiállítások: 2, illetve 8 perc
Hétméteresek: 4/3, illetve 5/2

Már az első támadásból gólt szerzett a vendégcsapat, Nze Minko volt eredményes. Mindkét oldalon sok volt a rontott lövés, így a játékrész közepén még csak hét gólnál jártak a csapatok (2-5). Attingré talán élete meccsét játszotta, vagy csak a győri támadók lőttek rosszul. A vendégek nagyon sokszor próbálkoztak a gólszerzéssel, de az Elefántcsontparton született hálóőr rendre hárította is azokat. A sok kihagyott győri helyzet tűzben hozta a hazaiakat, akik két gólra meg is közelítették ellenfelüket (23. perc: 6-8), de három gyors gól megnyugtatta a szép számú győri tábort. A félidő Nze Minko góljával zárult.
A második harminc perc első gólját Leynaud szerezte. A vendégek védekezése egy kicsit felkeményedett, a fehérváriak alig-alig jutottak el lövésig, így jött is a „közte tíz” (42. perc: 12-22). A hazai időkérés segített Deli Rita csapatának, zsinórban négy gólt lőttek. Leynaud helyett Kiss állt be a győri kapuba, védéssel mutatkozott be. A zöld-fehér támadásaiba sok hiba csúszott, a fehérvári fiatalok pedig próbálták meghálálni a kapott bizalmat. Az 5-6 gólos különbség nem is változott. A mérkőzés Hansen értékesített büntetőjével zárult.

A mérkőzés pozitívuma, hogy Stine Bredal Oftedal ötvenedik bajnokiján lépett pályára, Amandine Leynaud pedig huszonötödik bajnoki mérkőzésén megszerezte első győri gólját.

A két játékvezető pedig elgondolkodhatna a jövőjén, mert a mai teljesítményük kritikán aluli volt.