Tagsági, bérlet II.


Lehet utalni! 

A Győri ETO KC tájékoztatása alapján a 2019-2020-as bajnoki szezonra érvényes szurkolói bérlet ára 20.000,- Forint, amellyel a szezon hazai bajnoki és Bajnokok Ligája mérkőzései (kivéve a BL-negyeddöntő) tekinthetők meg.
Az előző szezonokhoz hasonlóan szurkolói bérlethez csak azok juthatnak, akik a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének tagjai.
A szurkolói egyesületi tagsági ára nem változott, annak, aki a szezon kezdetén egy összegben befizeti, 5.000,- Forint. 12 éves korig (aki a 2019-2020-as szezonban tölti be 12. életévét) a tagsági ingyenes, a diákoknak (23 éves korig nappali tagozaton tanuló felsőoktatási hallgatókkal bezárólag) pedig 1.000,- Forint

Jelenleg minden szektorunk tele van, új bérleteket nem áll módunkban kiadni! Az esetleges helycseréket csak úgy tudjuk elfogadni, ha mindkét fél nyilatkozik a szándékáról.

Mivel a szezonkezdetig nem lesz Győrött felkészülési mérkőzés, a tagságik és bérletek árát az Egyesület 11737007-20741761 számlaszámára történő átutalással várjuk, a közleményben a tag neve mellett (névazonosság esetén beazonosíthatóság végett) a szezonra érvényes szurkolói igazolvány számát kérjük feltüntetni.

A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete semmiféle utalványt nem tud elfogadni a bérletek árának fizetésekor és mivel a Látogatóközpont az összes bérlet vásárlásáról egy számlát állít ki, a bérlet vásárlóknak nem tud számlát adni.

A bankszámlára történő utalások beérkezési határideje: 2019. augusztus 23. (péntek) 12:00.

Azoknak a szurkolóknak, aki 2019. augusztus 8-án éjfélig átutalják a tagsági díjat és a bérletük árát, megpróbáljuk augusztus 10-én legyártatni a bérletüket és azt még augusztus hónapban átadni.

Természetesen a tagságik megújítása, illetve új tagságik igénylése ezt követően is lehetséges (bérletvásárlási lehetőség nélkül!)

Kérjük, nagyon figyeljetek a határidők betartására, mert késés esetén nem tudunk az igényetekkel érdemben foglalkozni!