Tagsági, bérlet


Indulhat a szezon. 

A Győri ETO KC tájékoztatása alapján a 2019-2020-as bajnoki szezonra érvényes szurkolói bérlet ára 20.000,- Forint, amellyel a szezon hazai bajnoki és Bajnokok Ligája mérkőzései (kivéve a BL-negyeddöntő) tekinthetők meg. Szerencsés esetben még egy Magyar Kupa mérkőzés is van a programban.
Az előző szezonokhoz hasonlóan szurkolói bérlethez csak azok juthatnak, akik a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének tagjai.
A szurkolói egyesületi tagsági ára nem változott, annak, aki a szezon kezdetén egy összegben befizeti, 5.000,- Forint. 12 éves korig (aki a 2019-2020-as szezonban tölti be 12. életévét) a tagsági ingyenes, a diákoknak (23 éves korig nappali tagozaton tanuló felsőoktatási hallgatókkal bezárólag) pedig 1.000,- Forint. Az új tagoktól mindenképpen fényképet (legalább 400×500 pixel méretben) és belépési nyilatkozatot kérünk a gyorietoksze@gmail.com címre. Külön file-ban legyen a fénykép és a belépési nyilatkozat.

A Győri ETO KC vezetősége a 2019-2020-as bajnoki szezonban csak azoknak tud külföldön kedvezményes belépőt biztosítani, akik tagjai a szurkolói egyesületnek és szurkolói, „arany”, vagy „zöld” bérlettel rendelkeznek.

Kérünk mindenkit, aki a 2018-2019-es bajnoki szezonban szurkolói bérlettel rendelkezett, legkésőbb 2019. július 26-ig jelezzen vissza a gyorietoksze@gmail.com címre, hogy meg kívánja-e újítani tagságát és megvásárolja-e a bérletét. Az határidő utáni visszajelzéseket nem tudjuk figyelembe venni, azokat a helyeket, ahova nem érkezett visszajelzés, kiosztjuk másnak, a későn visszajelzőknek csak az esetlegesen megmaradt helyekre tudunk bérletet biztosítani! A nemleges válaszokat is várjuk! 
Az esetleges helycseréket csak úgy tudjuk elfogadni, ha mindkét fél nyilatkozik a szándékáról.
Jelenleg minden szektorunk tele van, új bérleteket nem áll módunkban kiadni!

A tagságik és bérletek árát elsősorban az Egyesület 11737007-20741761 számlaszámára történő átutalással várjuk, a közleményben a tag neve mellett (névazonosság esetén beazonosíthatóság végett) a szezonra érvényes szurkolói igazolvány számát kérjük feltüntetni. Természetesen készpénzzel is lehet fizetni. Erre a hazai felkészülési mérkőzések alkalmával lesz lehetőség, ezekről tájékoztatást fogunk adni.

A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete semmiféle utalványt nem tud elfogadni a bérletek árának fizetésekor és mivel a Látogatóközpont az összes bérlet vásárlásáról egy számlát állít ki, a bérlet vásárlóknak nem tud számlát adni.

A készpénzes fizetés határideje: 2019. augusztus 23. (péntek) 20:00 óra.
A bankszámlára történő utalások beérkezési határideje: 2019. augusztus 23. (péntek) 12:00.

Természetesen a tagságik megújítása, illetve új tagságik igénylése ezt követően is lehetséges (bérletvásárlási lehetőség nélkül!)

Kérjük, nagyon figyeljetek a határidők betartására, mert késés esetén nem tudunk az igényetekkel érdemben foglalkozni!

Csak a megadott e-mail címre visszaérkezett jelzéseket tudjuk kezelni, egyéb csatornákon (személyesen, Facebook, telefon, stb.) nem fogadunk el visszajelzéseket.