Irány Érd


Kellenek a pontok! 

Érd – Győri Audi ETO KC
K&H liga 21. forduló.
Érd Aréna, 2019. április 17. 18:00
Játékvezetők: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor

A hazaiak a bajnoki tabella harmadik helyén állnak, öt ponttal az FTC mögött és öttel a Siófok előtt, bár mindkét csapatnál 1-1 mérkőzéssel többet játszottak. Legutóbb április 6-án Székesfehérváros léptek pályára az Alba FKC ellen és hatgólos (35-29) győzelmet arattak. Szabó Edina csapatában Katarina Krpez Slezak 157/41 góllal vezeti a házi góllövőlistát, Tóth Gabriella 79/2, Kiss Nikolett 64 gólnál tart.
A vendégek a hétvégét sikeresen zárták, az Odense HC ellen magabiztos játékkal vívták ki az EHF FINAL4-ban a helyüket. A bajnokságban huszonegy győztes meccsen vannak túl. Stine Oftedal 111/21, Nycke Groot 107/27, Kari Brattset 89 alkalommal volt eredményes a bajnoki találkozókon.
A két csapat legutóbb a Magyar Kupa elődöntőjében csapott össze, akkor tizenhárom góllal bizonyultak jobbnak a győriek.
Az érdi szurkolók kérik a győri szurkolókat, hogy lehetőség szerint mindenki egy plüss figurával utazzon a meccsre. A plüssöket a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet gyermekosztályán fekvő betegnek juttatják el a Szelíd Motorosok akcióján keresztül. Ha tudtok, segítsetek! (Részleteket Győri Zoltántól tudhattok meg!)

A szurkolói busz 15 órakor indul az Aréna parkolójából.

A mérkőzés Mesterhármasára itt tippelhetsz (határidő: 2019. április 17. 17:00 óra).