Jön a Budaörs


Vasárnap ismét bajnoki meccs lesz. 

Győri Audi ETO KC – Moyra-Budaörs Handball
K&H liga 15. forduló
Audi Aréna Győr, 2019. február 17. 18:00
Játékvezetők: Héjjas Tímea, Kránitz Andrea


A mérkőzést az eredetileg kiírt szombati nap helyett egy nappal később rendezik, mert csütörtöktől szombatig a férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntője költözik az Arénába.
 surprise
A vendégek a mostani szezonban nagyon gyengén szerepelnek, az eddig lejátszott tizennégy meccsükön mindössze egy győzelmet (Eszterházy KC 33-31) és egy döntetlent (MTK 30-30) szereztek, ezzel a kiesőhelyen állnak, négy ponttal az MTK mögött. Szezon közben edzőt is váltottak, Mihály Attila helyett Neukum Tamás került a kispadra. Valószínű, hogy feladták NB I-es álmaikat, hiszen néhány napja simán elengedték azt a Pásztor Noémit az FTC csapatába, akit az még tavaly év végén az ETO is szeretett volna leigazolni. A jelenlegi keretben hat olyan játékos is található, aki Győrött is játszott. A házi góllövőlistát Dávid-Azari Fruzsina vezeti 50 góllal, őt Hornyák Ágnes 38, Gerháth Fanni és Pásztor Noémi 37-37 góllal követi.
A hazaiak szerdán egy könnyed mérkőzésen győzték le a mosonmagyaróváriakat és ezzel bejutottak a Magyar Kupa négyes döntőjébe. Tizenhat lejátszott mérkőzést követően Stine Oftedal 88, Nycke Groot 79, Kari Brattset 75 találatnál jár. Danyi Gábor biztosan nem számíthat Nora Mörk, Eduarda Amorim és Fodor Csenge játékára, de elképzelhető, hogy Amandine Leynaud is pihenni fog a találkozón.

A mérkőzés Mesterhármasára itt tippelhetsz! (Határidő: 2019. február 17. 17 óra!)