Beléptetési szabályok


Erre számítson mindenki szombat délután!! 

Az alábbiakban az FTC Kézilabdasport Kft. és a Fradi Biztonsági Szolgálat Kft. levelét közöljük:

"Tisztelt Szurkoló!

Az  FTC Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO KC női BL mérkőzésre 2019.02.02-án 17:30 órai kezdettel kerül sor az Érd Arénában.
Kapunyitás és a beléptetés 15:30 órától!

A mérkőzés ugyan normál biztonsági kockázatú, de a rendőrség több korlátozást is életbe fog léptetni.
Az Önök beléptetésére az Érd Aréna bal hátsó oldalán kerül sor, a hazai szurkolóktól elkülönítve. Ezt a területet a rendőrség hermetikusan le fogja zárni biztonságuk érdekében, így csak a rendőri felvezetéssel van lehetőség bejutni. Kérjük, hogy a kisérésben résztvevő rendőri egységekkel működjenek együtt, valamint a megérkezést követően kövessék a jelenlévő biztonsági szolgálat utasításait! 
Kérjük, hogy a ruházat- és csomagátvizsgálásban működjenek együtt a végrehajtói állománnyal és türelemmel legyenek a várakozás alatt. 
A csarnok területére tiltott és be nem vihető tárgyakat ne hozzanak magukkal, azt hagyják a buszon, mely tárgyak a következők: 

  • Szeszes ital, kábítószer, valamint olyan tárgyak, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, palackozott- dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy melynek eldobása sérülést okozhat./

Itt hívnánk fel az Önök figyelmét, hogy viszonosság alapján 1 db. dobot és a koreográfiához tartozó zászlókat behozhatnak a szektorba. Ezen tárgyak vonatkozásában viszont csak azok engedhetők be, melyek tiltott jelképet, illetve másra nézve sértő megjegyzést nem tartalmaznak, illetve ábrázolnak.
Sípot, kereplőt, dudát, kürtöt nem áll módunkban a csarnok területére beengedni biztonsági szempontból.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a mérkőzésre csak olyan személy léptethető be, aki nem áll nyilvánvalóan alkohol vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, továbbá nem tart magánál olyan eszközt mely a sportrendezvény megtartását vagy mások biztonságát veszélyezteti. 
A sportrendezvényről eltávolítható, illetve a beléptetés megtagadható attól a személytől is, aki erőszakosan lép fel a rendezőkkel szemben, illetve a törvényellenes magatartását nem hagyja abba a rendező felszólítására.

Kérjük, hogy mind a rendőrség, mind a rendezők kéréseit, illetve utasításait saját biztonságuk és a sportrendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében tartsák be.
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a beléptetésétől kezdődően a sportrendezvényen kép és hangfelvételre kerül sor.
Köszönjük megértésüket és jó szurkolást, jó mérkőzést kívánunk!

FTC Kézilabdasport Kft.                    Fradi Biztonsági Szolgálat Kft.     "