Kezdjük az új esztendőt jó cselekedettel!


Ha tudtok, segítsetek Ti is! 

A Győri Audi ETO KC számára fontos a társadalmi szerepvállalás, ennek keretében elindítja „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatát. Az ETO jó cselekedet első állomása a 2019. januárt 2-i bajnoki, Ferencváros elleni rangadó lesz, amikor adománygyűjtést szervez a klub állami gondoskodás keretei között élő gyermekek részére.
„Szerettünk volna egy olyan ügy mellé állni, ami nekünk és sokak számára is fontos lehet. Gyermekeknek adni és segíteni mindig szép és fontos feladat – tájékoztatott dr. Bartha Csaba klubelnök. – Szülőként is tudom, mennyire fontos, hogy gyermekeink számára a legtöbbet adhassuk. Sportvezetőként az egyik legnagyobb kézilabda utánpótlás-bázist működtetve is tapasztalom, hogy a gyermeki öröm mennyire fontos, hiszen ők adják majd a jövő felnőtt nemzedékét. Ha minőségi életfeltételeket tudunk nekik biztosítani, az mindig meghálálja magát.
Ebben az évben célunk a győri gyermekotthonok támogatása. Akciósorozatunk első állomásaként az állami gondoskodás keretei között élő kicsik és nagyok számára gyűjtést szervezünk. Aztán következő lépésként élményt szeretnénk adni a gyermekotthonok lakóinak. Meghívjuk őket egy mérkőzésünkre, közelebb visszük hozzájuk az ETO-család nyújtotta impulzivitást, szeretnénk, ha motivációt, erőt tudnának meríteni a mérkőzésen lévő szurkolásból, a pályán tapasztalt összefogásból, összetartásból. Mindenekfelett az öröm szerzése, az élmény adása a célunk, hogy ezzel is gazdagodjon lelkiviláguk, mosolyt varázsolhassunk minél több gyermekarcra.
Felvettük a Győri Gyermekvédelmi Központ vezetőjével a kapcsolatot, mert szeretnénk az adománygyűjtést a számunkra kívánt eszközökkel gazdagítani, hogy a gyermekeket azzal ajándékozhassuk meg, amire szükségük van és még inkább, aminek örülnek.”

A Győri Gyermekvédelmi Központ köszönettel veszi az alábbi használati eszközöket, tárgyakat:

  • a kisebbek részére: babaápolási termékek (baba tusfürdők, popsitörlő kendők, eldobható pelenka stb.)
  • a nagyobbaknak: édesség, sporteszközök (tollas-, pingpongütő, labdák stb.), kreatív kézműves foglalkozás eszközei (pl. kézműves technikákhoz szükséges felszerelés stb.)
  • és a még nagyobbaknak: illatszerek, kozmetikai termékek (dezodorok, parfüm, smink kellékek stb.)
  • ezen kívül: tartós élelmiszer.

Az adományokat 2019. január 2-án az Audi Aréna Győr főbejáratánál elhelyezett gyűjtőpontokon lehet leadni a Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzés kapunyitásától, 17 órától a mérkőzés végéig.

Előre is köszönjük és kérjük szurkolóink támogatását!