Két pont Szlovéniából is


Csoportgyőztes az Audi ETO KC. 

RK Krim Mercator – Győri Audi ETO KC 23-32 (10-16)
Ljubljana, 1700 néző. Vezette: Nastase, Stancu (románok)
Krim: Marincek Ribezl – Baric 2, Tsakalou 4, Stanko 3, Perederiy 4, Vucko 1, Amon.
Cs.: Vojnovic – Zulic 5/2, Ristovska 4, Krsnik, Zabjek, Gnabouyou.
Edző: Uros Bregar
ETO: Grimsbö – Bódi 1, Hansen, Brattset 3, Amorim 7, Oftedal 2, Görbicz 3/2.
Cs.: Kiss, Leynaud – Knedlíková 2, Afentaler, Varga, Groot 6, Kristiansen 4, Fodor, Puhalák 1.
Edző: Danyi Gábor
Kiállítások: 8, illetve 8 perc (Brattset, Hansen, Amorim, Groot)
Hétméteresek: 5/2, illetve 2/2

Jó kezdték a találkozót a vendégek, hiszen az ötödik percben már a negyedik góljukat lőtték, és a hazai időkérést követően is növelték előnyüket. Felébredtek a szlovénok és a félidő közepére egy gólra dolgozták le a különbséget (6-7). A huszadik percben még mindig csak egy gól volt a győri előny, jött is az időkérés (9-10). Ezt követően zsinórban hat győri gól született, ráadásul még emberhátrányból is eredményesek voltak a zöld-fehérek. A játékrész Görbicz góljával zárult.
A második harminc perc elején négy gólra faragta hátrányát a Krim, de jobban nem tudta megközelíteni ellenfelét. A hazaiak a sérültjeik miatt nem igazán tudták frissíteni a játékosaikat, így a két csapat közti különbség fokozatosan nőtt. A győri szurkolók többször is készültek rászámolni ellenfelükre, de mindig akadt olyan hazai játékos, aki be-be talált a vendégek kapujába, így nem jött össze a „közte tíz”.

A Győri Audi ETO KC ezen a mérkőzésen jobban védekezett, mint támadott és magabiztosan nyerte a találkozót. A csapat továbbra is a női mezőny egyetlen csapataként pontveszteség nélkül áll a csoportja élén, és már biztosan csoportgyőztes.