Folytatás szerdán


A Békéscsaba vizitál Győrött. 

Győri Audi ETO KC – Eubility Békéscsabai ENKSE
K&H liga 7. forduló
Audi Aréna Győr, 2018. október 10. 18:00
Játékvezetők: Kavalecz Ivett, Kavalecz Klaudia

A vendégek jelenleg kiesőhelyen állnak, de csak rosszabb gólkülönbségüknek köszönheti ezt a pozíciót, hiszen a Mosonmagyaróvár, a Dunaújváros és a Budaörs is 2-2 pontot gyűjtött. Az eddigi mérkőzéseken a lila-fehérek mindössze a Budaörs csapatát tudták legyőzni. Horváth Roland együttese legutóbb hazai pályán fogadta a Siófokot és ötgólos (25-30) vereséget szenvedett. A bajnokságban lejátszott mérkőzéseken Aleksandra Vukajlovic 37, Walfisch Mercédesz 36, Szögi Tímea 18 gólt lőtt.
A hazaiak szombaton este a Bajnokok Ligája első fordulójában az RK Krim Mercator csapatát fogadták Győrött és tizenhat góllal (39-23) győztek. Az eddigi bajnoki mérkőzéseket is két-két ponttal zárták, így pontveszteség nélkül rosszabb gólkülönbséggel a második helyen állnak. Danyi Gábor együttesében Kari Brattset és Stine Oftedal 30-30, Nycke Groot 28 alkalommal volt eredményes.

A mérkőzést ismét egy olyan páros vezeti, akik eddig csak egy felnőtt bajnokin működtek közre. (Hogy miért éppen az ETO ellen próbálkoznak a fiatalok???)

A találkozó Mesterhármasára itt tippelhetsz (határidő: 2018. október 10. 17:00).