Újabb két pont,


rengeteg kapott góllal. 

Győri Audi ETO KC – GVM Europe-Vác 41-30 (21-14)
Győr, 3357 néző. Vezette: Őri, Pozdena (borzasztóan gyengén)
ETO: Leynaud – Bódi 5, Oftedal 6/1, Groot 9/2, Brattset 5, Amorim 5, Görbicz 4/2.
Cs.: Kiss, Grimsbö – Knedlíková 2, Kürthi, Kellermann, Hansen 4, Fodor 1.
Edző: Danyi Gábor
Vác: Arenhart – Jovetic 4, Hámori 3, Kuczora 2, Helembai 4, Kácsor 4, Radosavljevic 1.
Cs.: Suba, Bukovszky – De Souza 5/4, Szondi 4, Szamoránsky 1, Diószegi 2, Iván, Szabó, Káldy.
Edző: Szilágyi Zoltán
Kiállítások: 4 perc (Groot 2×2), illetve 4 perc
Hétméteresek: 5/5, illetve 5/4

Hazai góllal indult a mérkőzés, de a gyenge védekezésnek köszönhetően a Vác a hatodik percben egyenlített (4-4), majd két góllal el is húzott (10. perc:5-7). Ebben az időszakban a győri védelem nem igazán működött és támadásban is több hiba becsúszott. A nyitott védekezés meghozta az eredményét, a vendégek hosszú lefolyású támadásaik végén nem tudtak gólt szerezni az egyre jobban védő Leynaud-nak, míg a másik oldalon mindenki kivette a részét a gólgyártásból. A két játékvezető már az első játékrészben is rengeteget hibázott, ráadásul az ítéleteik többsége a győriek ellen szólt. Ennek ellenére a váci kispad szinte folyamatosan reklamált. A félidő végére hétgólos előnyt hoztak össze a hazaiak.
A második harminc perc a váciaknak nem sikerült csökkenteni hátrányukat, pedig szélről és beállóból is sok gólt lőttek, de a másik oldalon Groot ellen nem igazán tudtak mit kitalálni, ha pedig nem Ő fejezte be az akciót, akkor Hansen, vagy Oftedal volt eredményes. A félidő közepén Kuczora súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett – a játékosnak mielőbbi felépülést kívánunk –, ez meg is fogta a játékukat. Előbb jött a „közte tíz” (46. perc: 33-23), majd növelni is tudta előnyét az ETO. A játékvezetői ámokfutásnak köszönhetően feljebb zárkóztak a vendégek, de a végén nem sikerült tíz gólon belül maradniuk.

A mérkőzésen Fodor Csenge ötvenedik, Nycke Groot ötszázadik győri gólját szerezte meg.

A Győri Audi ETO KC ismét megnyert egy mérkőzést, de megint nagyon sok gólt kapott. Félő, hogy ez a teljesítmény egy a Vácnál jobban védekező csapat ellen már komoly problémát okozhat.