Vasárnap ismét forduló


Jön a Debrecen. 

Győri Audi ETO KC – DVSC SCHAEFFLER
K&H liga, 3. forduló
Audi Aréna Győr, 2018. szeptember 16. 16:30
Játékvezetők: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás
TV: M4 sport (élő)

A vendégek az előző szezont a kilencedik helyen fejezték be, ezért nyáron jelentős átalakítások voltak a keretben. Lajtos Nóra és Horváth-Pásztor Bettina helyett Oguntoye Viktória és Triffa Ágnes érkezett a kapuba, Kovács Anna és Bulath Anita átlövőként, Arany Rebeka jobbszélsőként, Szabó Panna balszélsőként, Bordás Réka pedig beállóban erősítheti Pal Oldrup Jensen csapatát. A rajt nem igazán sikerült jól, Siófokon nagy különbségű vereségbe szaladtak bele (18-35), de a második játéknapon hazai pályán javítottak a Békéscsaba ellen (37-25). A szezonban Kovács Anna és Tóvízi Petra 10-10, Vantara-Kelemen Éva 8 gólnál jár.
A hazaiak már a negyedik mérkőzésükre készülnek, hiszen szerdán egy előrehozott mérkőzést is játszottak az MTK otthonában. Danyi Gábor csapata az nyitófordulóban az Alba Fehérvár ellen (38-26), majd ezt követően a Budaörs ellen (30-45) húzta be a két pontot és az MTK ellen is sikerrel vették az akadályt (25-35). Sajnos még a védekezés nem igazán állt össze, de Danyi Gábor ígérete szerint ez napról-napra javulni fog. Kari Brattset 18, Veronica Kristiansen 17, Stine Bredal Oftedal 16 alkalommal volt eredményes.

A találkozó Mesterhármasára itt nevezhetsz (határidő: 2018. szeptember 16. 15:30).

A mérkőzést követően az AGROFEED ETO-SZESE csapata lép pályára az NB I/B. első játéknapján, szintén az Arénában. Érdemes lesz maradni, jó játékot ígérnek a férficsapat vezetői!