Továbbra is Európa tetején.


Megvédte címét az Audi ETO KC.

Győri Audi ETO KC – HC Vardar 27-26 (9-9, 20-20, 24-23)
Papp László Budapest, Sportaréna, 12000 néző. Vezette: Ch. Bonaventura, J. Bonaventura (franciák)
ETO: Grimsbö – Bódi 4, Groot 8/3, Oftedal 2, Broch 1, Amorim 6, Görbicz 3/2.
Cs.: Kiss – Afentaler, Gonzalez, Mörk, Pál, Althaus, Hansen 3, Fodor, Puhalák.
Edző: Ambros Martín
Vardar: Leynaud – Radicevic 4/1, Lazovic 3, Lekic 6, Cvijic 1, Penezic 3, Kuznetsova 2.
Cs.: Suslina – Klikovac, Lacrabere 3/1, Khmyrova, Canadija 2, Ristovska 2, Keramichieva, Petrovic.
Edző: Roberto Garcia Parrondo
Kiállítások: 12 perc (Amorim 2×2, Broch 2×2, Görbicz, Althaus), illetve 8 perc
Hétméteresek: 6/5, illetve 5/2

A tavalyi két döntős idén is összemérhette tudását Budapesten. A győriek címvédésre készültek, a macedónok pedig első trófeájukat szerették volna megszerezni.
A találkozó Amorim góljával indult, és Broch góljával folytatódott. Közben Cvijic kapott sárgát színészkedését. Az első negyedóra nem a támadókról szólt, mindkét oldalon többször is hárítottak a kapusok, de sok volt a pontatlan lövés is. A játékrész közepén két góllal vezetet az ETO (6-4). Egy újabb zöld-fehér találatot követően időt is kértek a macedónok és ezzel kicsit megzavarták a címvédőt. Míg az egyik kapunál sorozatosan maradtak ki a helyzetek, a másik oldalon előbb egyenlítettek, majd a vezetést is átvették a trónkövetelők (26. perc: 7-8). A hajrá a győrieké volt, így döntetlennel zárult a félidő.
A második harminc perc elején Leynaud elkapta a fonalat, zsinórban négy védése volt, meg is lépett két góllal a Vardar. A jó győri védekezésnek köszönhetően sikerült az egyenlítés és negyed óra után ismét sikerült visszavenni a vezetést (14-13). Groot vette a hátára a csapatot, négyszer is eredményes volt, de a már megszokott koreográfia alapján Amorimé volt az utolsó találat, jöhetett a hosszabbítás.
Az első extra öt percben aztán Amorim volt a főszereplő három góljával, de Bódi utolsó másodpercekben elért találata győri előnyt eredményezett. A fordulást követően Groot és Bódi góljait követően már három volt a győri előny, de a macedónok nem adták fel, és felkapaszkodtak egy gólra (68. perc: 26-25). Két perccel a vége előtt aztán megint Amorim villant, kicsit megnyugtatva az Aréna közönségét. Broch kiállítása alatt Lekic szépített, majd az utolsópercben egy eladott labdát követően indulhatott a Vardar, de Canadija lövését az ötvenedik BL-meccsén szereplő Kiss Éva hárította, megnyerve a döntőt.
A Győri Audi ETO KC negyedszer nyerte meg a Bajnokok Ligája trófeát, ráadásul most címüket megvédve!