A BRFK tájékoztatója


A Budapestre utazóknak ajánlott elolvasni! 

Tisztelt Szurkolók!

A 1143 Budapest, Stefánia út 2. szám alatt lévő Papp László Budapest Sportarénában 2018. május 12-13. között kerül megrendezésre az EHF FINAL4 Női Bajnokok Ligája kézilabda négyes döntő.

A mérkőzések kiemelt biztonsági kockázatúak, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a sporteseményre szervezetten érkező győri szurkolók részére mindkét játéknapon gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőri kísérés mellett lesznek átkísérve Papp László Budapest Sportaréna győri szurkolóknak kijelölt belépőkapujáig. 

A szervezetten buszokkal érkező győri szurkolók mindkét játéknapon 11.30-12.00 óra között, az M1 autópálya OMV üzemanyagtöltő állomáson (Budapest XI. kerület, Egér út) gyülekezzenek. A szurkolók 12.00 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Papp László Budapest Sportaréna győri szurkolóknak kijelölt belépőkapujáig.  

 

A meghatározott gyülekezési pontra buszokkal érkező győri szurkolók gépjárművezetői indulást megelőzően ellenőrizzék a járművek műszaki állapotát, mivel a nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek nagymértékben akadályozzák a kísérés időben való végrehajtását, szurkolók Arénához történő eljutását!  

A buszok számára a Stefánia úton biztosított a parkolás. 


Kérjük továbbá az egyénileg személygépjárművekkel érkező szurkolókat, hogy lehetőség szerint a Stefánia úton parkoljanak a KRESZ szabályai szerint.

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra az Arénába!!! 
Szeretnénk a Tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül. Az Arénába a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. 

Ismételten felhívjuk a Tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon. 

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

Budapesti Rendőr-főkapitányság