Sűrű a program


6 nap 3 bajnoki.

Eubility Group-Békéscsabai ENKSE – Győri Audi ETO KC
K&H liga, 13. forduló
Békéscsaba, 2018. január 17. 18:00
Játékvezetők: Asztalos Bence, Bárkányi Gábor

A hazaiak az előző játéknapon nagy meglepetésre legyőzték az MTK Budapest csapatát, megszerezték első győzelmüket, de ezzel együtt is a tabella utolsó helyén állnak. A szezont még Skaliczki Lászlóval kezdték, de jelenleg az egykori győri játékos, Horváth Roland irányítja a viharsarki csapatot. A házi góllövőlistát Walfisch Mercédesz vezeti 76 góllal, Jovana Kovacevic 56, Mihálffy Adrienn 25, Zöldi-Tóth Katalin 24 gólt lőtt.

A szurkolói busz 11 órakor indul az Aréna parkolójából.
A találkozó Mesterhármasára itt nevezhetsz (Határidő: 2018. január 17. 17:00 óra).
 


Győri Audi ETO KC – MTK Budapest
K&H liga, 15. forduló
Audi Aréna Győr, 2018, január 19. 18:00
Játékvezetők: B. Pech Katalin, Vágvölgyi Mária

A vendégek az eddig lejátszott mérkőzéseiken mindössze egy győzelmet szereztek (a Budaörs ellen), és háromszor osztoztak a pontokon. Jelenleg a tabella tizenegyedik helyén állnak, két pontra a kiesőhelytől. Vladimir Golovin csapatában Karnik Szabina 67, Tóth Eszter 46, Termény Rita 38 gólt szerzett.

A találkozó Mesterhármasára itt nevezhetsz (Határidő: 2018. január 19. 17:00 óra).
 


Győri Audi ETO KC – Budaörs Handball
K&H liga, 12. forduló
Audi Aréna Győr, 2018, január 22. 18:00
Játékvezetők: Marton Zsófia, Szabó Eszter

A Budaörs a táblázat hetedik helyét foglalja el, öt győzelemmel, egy döntetlennel és hét vereséggel tizenegy pontot gyűjtöttek. A legutóbbi mérkőzésükön bravúros két pontot szereztek a Siófok ellen, Szöllősi-Zácsik Szandra 11, Juhos Kata 10 gólt lőtt. Mihály Attila csapatában Szöllősi-Zácsik Szandra 78, Juhos Kata 63, Hornyák Ágnes 54 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.

A győriek legutóbb Székesfehérváron léptek pályára, ahol magabiztos, húszgólos győzelmet arattak. Ambros Martín mindhárom mérkőzést a Bajnokok Ligája felkészülésének szánja, de természetes a hat pont megszerzése. A zöld-fehéreknél Eduarda Amorim 55, Nora Mörk 52, Yvette Broch és Görbicz Anita 41-41 gólt lőtt tizenegy mérkőzésen. Örvendetes, hogy legutóbb már Kiss Éva és Anne Mette Hansen is visszatért, már csak Stine Oftedal és Anja Althaus felépülésére kell várni.

A találkozó Mesterhármasára itt nevezhetsz (Határidő: 2018. január 22. 17:00 óra).


A Fórum jelenleg egy ismeretlen technikai hiba miatt nem működik. Aki tippelni szeretne a játékokra, itt a cikkben hozzászólásként megteheti, vagy írja meg a gyorietoksze@gmail.com címre.
Mivel a már elküldött tippek sem látszanak, kérjük azokat is ide, vagy a mail-re…