Bajnokok Ligája: Audi ETO-Valcea online, vasárnap 17.15


Vasárnap 17.15 órakor a román Oltchim Valceát fogadja az Audi-ETO a BL-elődöntőben.

A BL első csoportkörében már megmérkőzött egymással az Audi-ETO és a román Oltchim Valcea. Akkor mindkét gárda továbbjutott a négyesből, ám az elődöntőnek csak egy győztese lehet. A csoportküzdelem során Romániában és Győrben is 26–22-es hazai siker született. Ha most is hasonlóan alakulnának a dolgok, akkor hétméteresekkel dőlne el a fináléba jutás.

Két egyforma képességű csapatról van szó, így izgalmas két mérkőzés várható. Konkoly Csaba, a győriek vezetőedzője egyelőre nem is számolgat:

„Nincs értelme, mert lehet, hogy a kevés gól előny is elég lesz, de az is elképzelhető, hogy a nagyobb arányú győzelem ellenére sem sikerül továbbjutni. A vasárnapi mérkőzés egyértelműen csak egy állomás, itt még nem dől el semmi, az határoz majd a sorsunkról, hogy kint milyen lesz a tartásunk. Jól ismeri egymást a két csapat, bár a mi dolgunkat megnehezíti egy kicsit, hogy sok a variációs lehetősége a Valceának, nem tudni, kik kerülnek be a keretbe, így nem hat-hét, hanem akár tíz-tizenkét játékosból kell készülni.”

A győriek a Békéscsaba elleni magyar bajnoki elődöntő első mérkőzését sikerrel vették, s a győriek edzője szerint ez mindenképpen bizakodásra ad okot.

„Hasonló stílust képviselnek a csabaiak, mint amilyet a Valcea, de még nagyobb iramban, még jobban játszva kell megoldani a megbeszélt taktikát. A keretben szerdához képest nem tervezek változást, azaz Görbicz Anita is ott lesz, akinek a lába jól bírta a hétközi találkozót, azóta is panaszmentes” – fogalmazott Konkoly Csaba.

A találkozóra minden jegy elkelt, így a pénztárak nem is nyitnak ki.

http://www.kisalfold.hu/sport/bajnokok_ligaja_audi_eto-valcea_online_vasarnap_1715/2151494/