Tagsági, bérlet


Indulhat a szezon. 

A Győri ETO KC és a Győri ETO KSZE illetékesei 2017. június 8-án megbeszélést tartottak a 2017-2018-as szezonnal kapcsolatosan. A két szervezet megegyezett, hogy a 2017-2018-as bajnoki szezonra érvényes szurkolói bérlet ára 16.000,- Forint, amellyel a szezon hazai bajnoki és Bajnokok Ligája mérkőzései (kivéve a BL-negyeddöntő) tekinthetők meg.
Az előző szezonokhoz hasonlóan szurkolói bérlethez csak azok juthatnak, akik a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületének tagjai.
A szurkolói egyesületi tagsági ára nem változott, annak, aki a szezon kezdetén egy összegben befizeti, 5.000,- Forint. 12 éves korig (aki a 2017-2018-as szezonban tölti be 12. életévét) a tagsági ingyenes, a diákoknak (23 éves korig nappali tagozaton tanuló felsőoktatási hallgatókkal bezárólag) pedig 1.000,- Forint.
Az új tagoktól mindenképpen fényképet (legalább 400×500 pixel méretben) és belépési nyilatkozatot kérünk a gyorietoksze@gmail.com címre. Külön file-ban legyen a fénykép és a belépési nyilatkozat.

A Győri ETO KC vezetősége a 2017-2018-as bajnoki szezonban csak azoknak tud külföldön kedvezményes belépőt biztosítani, akik tagjai a szurkolói egyesületnek és szurkolói, „arany”, vagy „zöld” bérlettel rendelkeznek.
Kérünk mindenkit, aki a 2016-2017-es bajnoki szezonban szurkolói bérlettel rendelkezett, legkésőbb 2017. augusztus 11-ig jelezzen vissza a gyorietoksze@gmail.com címre, hogy meg kívánja-e újítani tagságát és megvásárolja-e a bérletét. Az határidő utáni visszajelzéseket nem tudjuk figyelembe venni, azokat a helyeket, ahova nem érkezett visszajelzés, kiosztjuk másnak!
A tagságik és bérletek árát természetesen személyesen is ki lehet fizetni. Erre elsősorban a hazai felkészülési mérkőzések alkalmával lesz lehetőség. A mérkőzések időpontjait a későbbiekben fogjuk közzétenni (még mi sem tudjuk).
A tagsági és bérletek árát az eddigiekhez hasonlóan átutalással is rendezni. Ezt megtehetitek bármely OTP Bank fiókban készpénzben történő befizetéssel, vagy az Egyesület 11737007-20741761 számlaszámára történő átutalással. A közleményben a tag neve mellett (névazonosság esetén beazonosíthatóság végett) a szezonra érvényes szurkolói igazolvány számát kérjük feltüntetni.
A Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete semmiféle utalványt nem tud elfogadni a bérletek árának fizetésekor és mivel a Látogatóközpont az összes bérlet vásárlásáról egy számlát állít ki, a bérlet vásárlóknak nem tud számlát adni.

Az utalás indításának határideje: 2017. augusztus 26. (szombat) 24:00.

Természetesen a tagságik megújítása, illetve új tagságik igénylése ezt követően is lehetséges.

Kérjük, nagyon figyeljetek a határidők betartására, mert késés esetén nem tudunk az igényetekkel érdemben foglalkozni!