Szezon után, szezon előtt


Néhány fontos szurkolói infó.

Ahogy a 2015-2016-os idényt követően, most is lesz lehetőség arra, hogy a szurkolói szektorban más helyre igényeld a bérletedet. Azonban a héten történt egy változás, a Győri Audi ETO KC vezetősége az eddigi négy szurkolói szektor mellé még kettőt felajánlott. A felső részben megmarad a VJ és a WB szektor, de a VB és WJ szektorokat fel kell szabadítanunk. Ez 15 bérletesünket érinti, számukra próbálunk megfelelőhelyet találni. Alul a HJ és IB szektorokon kívül a HB és IJ szektorok is szurkolói szektorok lesznek. A KSZE vezetőségének elképzelése szerint célszerű lenne egy „nagyon hangos” tábort összehozni, ami az IB és IJ szektorokban lenne. A HJ szektort a „csendesebb” szurkolóknak ajánljuk, ahol akár le is lehetne ülni, míg a HB szektorba kerülnének azok a kapuvári és dorogi szurkolók, akiknek eddig a hosszú oldalon volt bérletük.

Megkérünk mindenkit, aki a meglévő helyéről (akár fentről, akár lentről) szeretne új helyre költözni, 2017. június 18-ig jelezze felénk igényét. Ezt a gyorietoksze@gmail.com címre történő levélküldéssel lehet megtenni. NE telefonon, és NE a Facebook-on!

A héten megkaptuk a Győri Audi ETO KC vezetősége által, a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete tagjainak felajánlott „A játék kicsit máskéPp” fotókönyvet, amely a szezon legjobb pillanatait tartalmazza. Ennek kiosztását is szeretnénk megkezdeni, hiszen célunk, hogy minden olyan szurkoló, aki a 2016-2017-es bajnoki idényben a Győri ETO KSZE tagja volt, mielőbb megkapja ezt az igényes kiadványt.
Első alkalom az átvételre 2017. június 14-én lesz. Ekkor 16 és 18 óra között Győrött, a Herman Ottó utcában található Makk Hetes vendéglátó-ipari egységben Gulyás Gábornál lehet átvenni a könyveket. Mivel 600 darab könyvről van szó, ezt nem szeretnénk minden egyes alkalommal szállítani, ezért CSAK annyi könyvet viszünk egy-egy alkalomra, amennyi igény előzetesen beérkezik. A szerdai napra 2017. június 12-től lehet jelentkezni. NEM telefonon, NEM a Facebook-on, hanem CSAK a gyorietoksze@gmail.com címen. Akik előzetesen nem jelentkeznek, és váratlanul lepnek meg bennünket, nem tudjuk átadni a könyvet, mert akkor az aznapra jelentkezettek elől vinné el.
A fotókönyv további átvételi lehetőségeiről folyamatosan adunk tájékoztatást.